|
Кафе "ZONGSHEN"
| |
Пафик | Дата: Суббота, 07.03.2009, 21:16 | Сообщение # 451 |
Генерал-лейтенант
Статус: Offline
| На МОТОБАЙКЕ2009, концерн Минск, представил новую линейку. Я улыбался ходил, хотя каждому своё
Лучше на 5 минут позже, чем на 2 метра глубже... zs250gs
Сообщение отредактировал Пафик - Суббота, 07.03.2009, 21:19 |
|
| |
Жека | Дата: Суббота, 07.03.2009, 21:16 | Сообщение # 452 |
ZONGSHEN
| Quote (IRONJOKER) Как вам новый Минскач? Эти минскачи были сделаны только для выставки, в производство их помоему так и не пустили, а моторчик так стоит от ямахи если я не ошибаюсь, я когда то наткнулся в инете на фотки этих новых минсков, там и кросачи были и чеперы, короче было на что посмотреть! Но в живую никогда не видел и не факт что когда то увижу!
ZS200GS => ZZ-R400
|
|
| |
Bizon | Дата: Суббота, 07.03.2009, 23:03 | Сообщение # 453 |
Амен
| Musik зайди из старого логина) пароль тот который я знаю, только цыфры, я изменил.
Юный пионер
|
|
| |
Dolic | Дата: Суббота, 07.03.2009, 23:58 | Сообщение # 454 |
Генерал-лейтенант
| Тепер в нас форум модераторів, напевно адмін обкурився в драбадан
Мав зонг - тепер маю спокій))
|
|
| |
sergij | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 00:05 | Сообщение # 455 |
| Dolic, \аааа, б..я, я чуть тему не удалив , думаю шо то за хрестик бл..тський біля теми?
|
|
| |
sergij | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 00:10 | Сообщение # 456 |
| Насчет мембраны! Она можеть быть в третем состоянии! ПРОПУСКАТЬ НЕМНОГО! Резина частично выгорает и остается ткань, и получается в некоторых местах микроскопические отверствия! Чтоб проверить на герметичность нужно снять с карба трубку и потянуть в себя воздух, если держыт - гуд, если пропускает - плохо!
|
|
| |
sergij | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 00:13 | Сообщение # 457 |
| Мусик, ты коли поставиш моник, ато через тебе сніг падає.
|
|
| |
sergij | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 11:24 | Сообщение # 458 |
| Musik7, так ты поставил моно? или нет?
|
|
| |
sergij | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 11:26 | Сообщение # 459 |
| Оце бля глючный сайт, задрав уже, куда не нажмеш переходить на якийсь сраний отдих в криму
|
|
| |
Musik7 | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 11:32 | Сообщение # 460 |
Генералиссимус
| sergij, Это что бы ты помнил что скоро лето.Моник установил только на верхнее крепление.Завтра толян Подтянеться и поможет приподнять мот.И аж тогда весна.Бубен свой в темный чулан запрячу.Но это только до следующей поломки!
zs 250 gs
|
|
| |
Bizon | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 13:41 | Сообщение # 461 |
Амен
| Я вже є) героїчно боров проблему переходу на сайт --отдих в криму-
Юный пионер
|
|
| |
Dolic | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 13:49 | Сообщение # 462 |
Генерал-лейтенант
| І як, поборов, бо в мене щось не виходить. Доречі ти помітив що в нас чат появився?
|
|
| |
Bizon | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 14:27 | Сообщение # 463 |
Амен
| Почистив кеш, и установив Firefox
Юный пионер
|
|
| |
Bizon | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 14:29 | Сообщение # 464 |
Амен
| Тему удалил
Юный пионер
|
|
| |
Пафик | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 15:02 | Сообщение # 465 |
Генерал-лейтенант
| Не поленитесь, прочитайте! Ми переконуємо себе, що наше життя стане кращим, коли ми закінчимо навчання, отримаємо фінансову незалежність, здобудемо кар'єру, коли ми одружимося, народимо дитину, потім іще одну. Потім ми бачимо, що наші діти ще маленькі, і чекаємо, що все стане кращим, коли вони підростуть. Згодом ми переживаємо, що вони стали підлітками, і нам треба якось давати з ними раду, з усіма тими труднощами перехідного віку. Ми переконуємо себе, що, без сумніву, станемо щасливішими, коли вони виростуть зі своїх «надцяти» років. Ми кажемо собі, що наше життя стане кращим, коли наша сімейна половина закінчить свої справи, коли в нас буде красива машина, коли візьмемо відпустку, коли вийдемо на пенсію… Але істина в тому, що для нас не буде кращого часу, щоб бути щасливим, як зараз. Якщо не зараз, то коли? Твоє життя завжди буде сповнене подіями, тривогами. Краще сприйняти все як є, і вирішити бути щасливим, незважаючи ні на що... Дуже довгий час нам здавалося, що життя от-от розпочнеться. Справжнє життя. Але завжди виникала якась перепона по дорозі, випробування, яке потрібно пройти, робота, яку треба зробити, час, який треба комусь присвятити, рахунок, який треба оплатити. От зробимо це, переживемо, а тоді і заживемо. Щастя – це і є дорога. Тому насолоджуйся кожною миттю. Досить чекати закінчення школи, початку навчання, чекати, коли втратиш 10 доларів, заробиш 10 доларів, коли буде робота, до весілля, до вечора п'ятниці, до ранку неділі, чекати нової машини, до зарплати, до весни, до літа, до першого чи п'ятнадцятого числа, коли твою пісню прокрутять по радіо, коли помреш, коли народишся знову… перш, ніж вирішиш бути щасливим. Щастя – це дорога, а не пункт призначення. Немає другого часу для того, щоб бути щасливим, окрім як зараз. Живи і насолоджуйся кожною миттю. А тепер подумай, і дай відповідь на ці запитання: 1. Назви п'ять найбагатших людей на планеті. 2. Назви п'ять останніх «міс світу». 3. Назви п'ять останніх лауреатів Нобелівської премії. 4. Назви п'ять останніх лауреатів кіно премії Оскар. Важкувато, чи не так? Аплодисменти стихають! Призи вкриваються пилом! Переможців швидко забувають. А тепер дай відповідь на ці запитання: 1. Назви трьох вчителів, які зробили внесок в твою освіту. 2. Назви трьох друзів, які допомогли тобі у важкі часи. 3. Згадай кількох людей, які викликали в тебе особливі почуття. 4. Назви п'ятьох людей, з якими тобі було приємно проводити час. Здійсненно? Значно простіше, чи не так? Люди, які щось означають у твоєму житті не в рейтингу «кращих», не мають більше грошей, ніж інші, не виграли найпрестижніших призів… Це ті, хто піклується про тебе, дорожать тобою, ті, хто, незважаючи ні на що, завжди залишаються поруч. Задумайся про це на мить! Життя таке коротке! А ти, у якому ТИ списку? Дозволь потиснути твою руку. Ти не серед «найзнаменитіших», але серед тих, про кого я згадав коли відправляв це послання.................. Ніколи не шкодуй за тим, що змусило тебе посміхнутися) . Автора не знаю, прислали как сообщение.
|
|
| |
Bizon | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 15:08 | Сообщение # 466 |
Амен
| +1 Понравилось
Юный пионер
|
|
| |
Dolic | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 15:09 | Сообщение # 467 |
Генерал-лейтенант
| Пафик, Сумно воно якось :'( , але як хтось сказав: справжнє щастя заключається в його пошуку.
|
|
| |
Жека | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 15:19 | Сообщение # 468 |
ZONGSHEN
| Пафик! Хорошо что выложил напревление мыслей очень правильное мне так понравилось, да и еще на украинском так красива и мелодично!!! Нада придерживатся етих мыслей и будет все правильно!!!
ZS200GS => ZZ-R400
|
|
| |
Пафик | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 15:41 | Сообщение # 469 |
Генерал-лейтенант
| Да мне тоже очень понравилась идея выраженная в этих словах. Решил с вами поделиться, может и вы с кем-то, так и дойдёт кому это просто необходимо в данный момент. Рад, что вам понравились слова...
|
|
| |
DrTAG | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 16:15 | Сообщение # 470 |
Майор
| смысл жизни в том что его просто нет...
|
|
| |
musik | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 16:50 | Сообщение # 471 |
Админ
| DrTAG, ;в том и смысл что бы жить.А кто не жилец тому не до смысла.Хотя все мы не живем а существуем.Заживем мы когда по дорогах на мотах будем ездть на дукати шутка на зонгах конечно .БЕЗСМЫСЛЕННО ЖИТЬ А НЕ ЖИТЬ БЕЗ СМЫСЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Honda CB 600 F(Hornet)
|
|
| |
DrTAG | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 18:20 | Сообщение # 472 |
Майор
| musik, не ты не понял я имел в виду что в прелесть в отсутствии смысла жизни в том что кажды человек свободен в своих целях и смыслах. Не больше но и не меньше
|
|
| |
Musik7 | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 22:57 | Сообщение # 473 |
Генералиссимус
| DrTAG, извени не понял твой ход мыслей.Теперь согласен
zs 250 gs
|
|
| |
Bizon | Дата: Воскресенье, 08.03.2009, 23:55 | Сообщение # 474 |
Амен
| 8 марта заканчивается) фух... вот и хорошо) ато чет утомляет
Юный пионер
|
|
| |
Гость | Дата: Понедельник, 09.03.2009, 01:38 | Сообщение # 475 |
| НЕ ЗНАЛ КУДА НАПИСАТЬ! ВЕЗДЕ СПОРИ МОДЫ ХУ...ЕДИ. ИЩЮ СЕБЕ ЧЕРЕПАХУ!! Если есть предложения или кто знает где мона купить недорого нов или б.У ! За ранние спасибо.
|
|
| |
|
|